Tag | The Three Things Tag

De laatste tijd heb ik aardig wat nieuwe bezoekers op de blog en een aantal nieuwe followers op Instagram erbij. Deze tag vond ik bij Kirsten van La Vie De Mama en ik vond dit wel een lekker luchtige tag om mij wat beter te leren kennen. Welke drie dingen zitten standaard in mijn tas? Van welke drie dingen word ik gelukkig? Van welke drie sporten doe ik net alsof ik die hartstikke leuk vind (geintje natuurlijk)? Je leest het hier!

 

Drie dingen in mijn tas

Vooropgesteld: mijn tas is altijd een grote puinzooi. Ergens in deze puinzooi heb ik altijd mijn portemonnee, mijn planner en telefoon mee. Zelfs als ik alleen even een rondje ga lopen neem ik mijn tas mee, want je weet maar nooit wanneer je onverhoopt strandt en toch eigenlijk echt wel je telefoon en portemonnee nodig hebt. Natuurlijk sleep ik wel meer dingen standaard mee, maar deze drie zijn wel het belangrijkste!

 

Drie dingen op mijn bureau

Nou, niets. Ik heb geen bureau meer, die heb ik namelijk gedoneerd aan Kerim voor in zijn mancave. Eigenlijk werk ik altijd aan de keukentafel. Om dat dan maar even provisorisch mijn bureau te noemen: mijn laptop, mijn notitieboek en een flinke mok zwarte koffie.

 

Drie favoriete meubels in huis

Als allereerste absoluut mijn bank. Ik gebruik hem om te Netflixen, te werken, te slapen, te chillen en natuurlijk lekker met Taha te knuffelen. Favorietste meubelstuk ever. Daarna zeker weten mijn bed, want slaap wanneer aanwezig is heilig. Tot slot toch wel mijn salontafel van pallets op wieltjes. Peuterhufterproof, makkelijk te verplaatsen, lekker veel  opbergruimte en nog leuk om te zien ook!

 

Drie favoriete fruitsoorten

Ananas, watermeloen en Mango. Bring me to the tropics baby!

 

3 things tag ananas

 

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Eigenlijk bezoek ik geen enkele website of blog dagelijks, maar drie blogs die ik met regelmaat lees zijn:

Mammiemammie.nl

Kaktussen.nl

Womanistical.nl

 

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

Wat ik allemaal nog moet regelen en bestellen voor Taha’s verjaardag, wat we vandaag nou weer moeten gaan eten en waarom het na weken van mooi weer uitgerekend op Taha’s verjaardagsfeestje nou moet gaan regenen.

 

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Inmiddels “ken” ik aardig wat bloggers en stuk voor stuk zijn een schatten. De drie die nu als eerste in mij opkomen zijn:

Chantal van bijchan.nl

Naomi van altijd moe.der

Michelle Fatima van fatimama.nl

 

Drie favoriete sporten

Er is geen ander sport dan motorsport. Dat roepen we hier wel eens. Op één staat dus zeker MotoGP, WSBK & Supersport. Zelf ben ik eigenlijk helemaal niet zo sportief. Althans, ik kan mijzelf er erg moeilijk toe zetten. Wanneer dit mij wel lukt vind ik skeeleren heel erg tof en wil ik ook nog wel eens een rondje gaan rennen. Het lijkt mij onwijs gaaf om te gaan beginnen met crossfit, maar ik heb gewoonweg de energie, tijd en goede motivatie nog niet gevonden om mij echt te gaan binden aan een sportgroep of club.

 

 

Drie dingen waar ik gelukkig van word

Ja open deur wel maar allereerst mijn gezin. Ik kan onwijs genieten van dagjes weg met zijn drieën, maar ook van lekker op zondag brunchen of samen eten. Daarnaast wordt ik erg gelukkig van tijd spenderen met mijn vrienden en (schoon)familie. Zelfs als we eigenlijk niet zoveel uitvoeren vind ik het altijd erg gezellig om samen te zijn. Van een middag vrij zijn en helemaal niks hoeven doen terwijl man en kind niet thuis zijn word ik ook echt heel gelukkig. Even lekker lui op de bank Netflixen en even opladen.

 

Drie favoriete quotes

Geen. Ik heb geen favoriete quotes. In alle eerlijkheid word ik een beetje kriegel van al die quotes, spreuken en leuzen overal.

 

Drie vakantiebestemmingen

Oei, er zijn zoveel mooie plekken op de wereld om naartoe te reizen. De volgende drie staan sowieso nog op mijn wishlist: Japan, Indonesië en een roadtrip door de VS. Japan lijkt mij zo onwijs interessant en zal de eerst volgende verre reis worden. Kerim wil er ook al jaren naartoe en het liefst ga ik voordat Taha leerplichtig is, zodat we echt een langere reis kunnen maken! Indonesië is voor mij een must om terug naar mijn roots te gaan. Natuurlijk weet ik dat het in niets lijkt op Nederlands-Indië, maar ik hoor zoveel dat derde generatie Indo’s echt een gevoel van thuiskomst ervoeren daar. Alsof dingen ineens op zijn plek vielen. Dat lijkt mij enorm bijzonder. Die roadtrip door de VS lijkt mij gewoon heel erg gaaf!

 

Drie dingen die ik dit jaar nog wil doen

Binnenkort heb ik een week vrij en dan wil ik sowieso de woonkamer opnieuw behangen. Verder wil ik heel graag nog een weekendje helemaal in mijn eentje weg en ben ik heel druk bezig met een nieuw project waar ik mijn ondernemersplan dit jaar voor wil afronden. Laten we het erop houden dan 2019 staat voor veranderingen in zowel wonen, grenzen en toekomst!

 


Nog een tag lezen?

De Happy Tag
De Mommywars Tag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.