Tag: Happy Tag

happy tag
PersoonlijkLeave a Comment on Tag: Happy Tag

Tag: Happy Tag

Een héle tijd terug was ik door Natasha van Mamatassel getagged in de Happy Tag. Vanwege allerlei shenanigans in de tussentijd was het er nog niet van gekomen hem in te vullen. In het kader van beter laat dan nooit issie er hoor: de enige echte Happy Tag!

 

Van welk eten word je blij?

Toegegeven: ik word sowieso van eten erg blij. Het is dan ook onmogelijk één specifiek gerecht op te noemen. Zo wordt ik heel erg blij van goede köfte, een lekkere cheesecake, wraps met kip, watermeloen, spinazie, Ferrero Rocher.. Laten we het er maar op houden dat ik van elk eten erg blij wordt, behalve gekookte aardappels, okra of zuurkool.\

 

Welke films maken je gelukkig?

Goede drama´s/thrillers zoals Silence Of The Lambs en Panic Room, lekkere mindfuck films zoals Inception of Shutter Island, toffe misdaadfilms als Inside Man of heerlijke highschool films als To The Boys I Loved Before.

 

Van welke muzieknummer word je blij?

Vandaag de dag is Subeme la radio van Enrique Iglesias my jam. Nog steeds wel een beetje een crush. Sowieso Spaanse muziek, foute Turkse pop, goede hiphop, fijne zuchtmeisjes muziek en af en toe lekker hard gaan op post-hardcore.

 

Welke kledingstukken maken je happy?

Comfortabele maar wel verzorgde kleding. Mijn favoriet op dit moment is een zwarte jumpsuit met deze grote bloemenprint. Een goed zittende pantalon is ook een favoriet, gecombineerd met iets casuals want ik leef nou eenmaal geen 24/7 kantoorleven en dat wil ik niet uitdragen.

 

Wat is jou gelukkigste herinnering?

Oh jeetje, dat zijn er toch echt meer. De eerste keer dat ik Taha´s hartslag hoorde, de eerste keer dat ik Taha vasthield. Uberhaupt een klein minimensje op de wereld zetten. Maar ook voor het eerst echt verliefd zijn, mijn reis naar Suriname waar ik mijn leven opnieuw op een rij zette en knopen doorhakte, de eerste paar appjes tussen Kerim en mij, de eerste date.. Al met al maak ik de laatste jaren sowieso heel veel gelukkige herinneringen!

 

 

Van welke beautyproducten word je blij?

Van een onwijs goede concealer en een goede mascara. Echt. Mijn huid onder mijn ogen is van nature erg dun, waardoor ik altijd donkere kringen heb. Mijn favoriete concealer is de Pro Longwear Concealer van Mac. Wat een redder in nood is dat zeg! Aangezien ik van nature erg korte wimpers heb is een goede mascara een must. Zonder heb ik echt een kinderlijk blote billen gezicht. Vroeger was mijn favoriete mascara Inimitable Intense Mascara van Chanel, maar sinds de Styletonebox van februari is de Lord & Berry Alchimia High Performance Mascara mijn nieuwe favoriet!

 

Wat doe jij op dagen dat je je down bent om je weer happy te voelen?

Eerst laat ik mij even helemaal meeslepen in mijn down-zijn. Lekker melancholische muziek en het gewoon even voelen. Daarna zoek ik afleiding door wat met Taha te gaan doen, lekker te Netflixen of heel lang uitgebreid te douchen. Ik vind het niet erg om af en toe even goed down te zijn, het hoort voor mij bij het leven. Ook dat is een gevoel wat erkent mag worden vind ik.

 

Noem 3 willekeurige dingen die jou blij maken!

Taha, dúh. Verder op een zonnige lenteochtend fietsen en echt genieten van de omgeving en kleine details in mij opnemen. Oh, en Churros. Heel. Veel. Churros.

 

Door deze tag in te vullen besef ik dat ik van heel veel kleine dingen best wel heel blij wordt. Fijn om af en toe stil te staan van welke dagelijkse dingen je gelukkig wordt en te waarderen wat je hebt. Waar word jij gelukkig van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top