Smalltalk: #3 Juli 2019

PersoonlijkLeave a Comment on Smalltalk: #3 Juli 2019

Smalltalk: #3 Juli 2019

Het is alweer de laatste maandag van de maand, dus tijd voor een nieuwe Smalltalk! In deze reeks houd ik jullie up to date over de kleine (en soms grote) gebeurtenissen van de afgelopen maand. Een kijkje in mijn dagelijkse leven dus! In de smalltalk van juli: de dierentuin, jarig, reorganiseren & tijd voor mijzelf.

 

Tierpark Nordhorn

Begin deze maand zijn wij (op een wel heel warme dag) naar Tierpark Nordhorn geweest. Omdat het erg warm was waren er niet veel mensen, perfect! In het dierenpark zelf was bijna overal schaduw waardoor het eigenlijk gewoon heerlijk vol te houden was. Nordhorn is een leuk dierenpark met veel variatie en is niet te groot waardoor het voor kleinere kindjes niet gauw teveel wordt. Daarnaast is het park ook nog eens heel budgetvriendelijk! Woon je vlak op de grens dan is dit dierenpark echt wel een aanrader.
Taha vond het geweldig rond te stappen tussen de verschillende loslopen dieren zoals herten, alpaca’s en geitjes. Ook heeft hij eindelijk de wolven gezien (we gaan vaker naar Nordhorn, en ze waren tot nu toe altijd verstopt) en hij vond het heel spannend toen deze werden gevoerd. Het allerleukste vond hij toch wel de grote speeltuin bij het restaurant en de kleine doodshoofdaapjes.  We hebben zelfs een ei uit zien komen in de broedkast! Dat was ook wel heel bijzonder om te zien!

 

 

28!

Deze mami is in juli alweer 28 geworden! Eerlijk is eerlijk, ik vier mijn verjaardag al jaren niet meer echt. Op mijn verjaardag draaide ik dan ook gewoon een avonddienst en in het weekend is er wat visite geweest. Het waren vooral dagen met teveel taart en lekker eten. Toegegeven, het voelt wel gek om bijna 30 te zijn. Toen ik een puber was dacht ik altijd dat wanneer ik bijna 30 zou zijn ik alles wel voor elkaar zou hebben en precies zou weten wat ik wil met mijn leven. HA HA. Not even close, in principe ben ik nu niet veel anders en doe ik maar gewoon wat. Grappig hoe dat in contrast staat met de verwachting. Op naar de 29!

 

Offline/Online/Offline/Online

Van medio juni tot medio juli was ik grotendeels offline. Op de blog postte ik niets en ook op Instagram was ik weinig actief. Ergens had ik er gewoon even geen zin meer in. Ik was enorm druk in mijn dagelijks leven en zag even door de bomen het bos niet meer. Hierdoor voelde het vooral als een verplichting en postte ik echt met tegenzin. Inmiddels heb ik de balans weer gevonden, en heb ik weer zin om te bloggen. Wel heb ik de frequentie toch maar weer omlaag geschroeft, het moet immers wel leuk blijven en geen moetje. Ook zit ik nog een beetje te dubben over welke kant ik op wil gaan. Soms voel ik me een beetje beperkt omdat ik deze site als “mamablog” ben gestart. Dat is natuurlijk onzin, want de enige die regie heeft over bynisa.nl ben ikzelf. Er bestaat dus een redelijke kans dat de boel weer eens op de schop gaat. Welkom in mijn wispelturige bestaan!

 

smalltalk juli

 

Fotografie & Koken

Juli stond ook wel in het teken van hobby’s en tijd voor mijzelf nemen. Zo ben ik eindelijk begonnen met het najagen van een van mijn dromen: fotografie. Ik ben gestart met een cursus (portret)fotografie. Deze volg ik via Udemy. Superfijn want zo kan ik zelf mijn tijd ervoor indelen en dus af en toe gas terug nemen als het moet. Daarnaast zit er achter de cursus een hele community waardoor je ook veel leert van de ervaringen van anderen. Ik ben onwijs enthousiast om deze cursus te doorlopen en straks mooie plaatjes te kunnen schieten!
Een andere hobby die ik weer heb opgepakt is koken en dan koolhydraatarme recepten in het bijzonder. Mijn Instagram volgers was het misschien al opgevallen dat er steeds vaker over eten wordt gepost en ook op bynisa.nl zul je vaker recepten terug vinden. Voor een overzichtje van de tot nu toe geplaatste recepten klik je hier.

 

Al met al was juli een rustige maand. Vooral dankzij het hete weer van de afgelopen weken bestond de maand vooral uit zo min mogelijk doen en veel Netflixen. Voor mijn gevoel vloog de maand weer voorbij, wat is dat toch?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top