Smalltalk: #2 Feb-april 2019

Persoonlijk4 Reacties op Smalltalk: #2 Feb-april 2019

Smalltalk: #2 Feb-april 2019

Joe! Tijd voor wat smalltalk! In deze reeks houd ik jullie up to date over de kleine (en soms grote) gebeurtenissen in ons leven die niet naar voren komen in een eigen blogpost. Een kijkje in mijn dagelijkse leven dus! In deze smalltalk: verhuisd, een nieuwe uitdaging & een blogupdate.

 

Het heeft even geduurd, maar I am back! Eind maart hebben wij de sleutels ontvangen van ons nieuwe huis en mede daardoor had ik het gewoonweg veel te druk om te schrijven. In de tussentijd is er van alles gebeurd dus de hoogste tijd voor een nieuwe smalltalk!

 

Nieuwe woning!

Wij zijn dus verhuisd! Na het krijgen van de sleutels hadden wij exact drie weken om zowel het nieuwe huis als het oude huis klaar te krijgen. Wat. Een. Werk. Het is onvoorstelbaar hoeveel rotzooi wij bij elkaar hadden verzameld in vier jaar tijd.

De beruchte trap
De beruchte trap

Het nieuwe huis had behoorlijk wat werk. De muren waren kaal en vol gaten, de trap was volledig aan het einde van zijn latijn en de muren in het trapgat waren door de vorige bewoner voor het gemak half met de trap mee gelakt (donkerbruin nota bene!). Het schijnt dat er jaren geen onderhoud heeft plaatsgevonden dus er was genoeg werk aan de winkel. Ondertussen werkte ik een deel van de verhuizing nog gewoon 32 uur in de week dus het was behoorlijk veeleisend. Kerim had gelukkig drie weken vakantie opgenomen, waardoor we het allemaal redelijk op tijd goed bewoonbaar hebben gekregen.

Inmiddels ziet het huis er al een stuk beter uit, al is er nog genoeg werk aan de winkel. Binnenkort wordt er een nieuwe keuken geplaatst en ook leven we nog deels uit dozen omdat niet alle meubelstukken de verhuizing hebben overleefd. We hebben nog niet dé perfecte vervangers gevonden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

Het huis en de wijk zijn een onwijs fijne plek om te wonen en ook Taha vind het fantastisch. Meneer is al weken vrolijker dan vrolijk en is een heuse avonturier in onze nieuwe wijk. Ook de krijtmuur op zijn kamer vind hij top (en ik ook, want zo blijven de overige muren gespaard). Ik kijk er enorm naar uit om de komende tijd het huis helemaal af te maken en de puntjes op de i te zetten!

 

smalltalk - Taha´s Place

 

Nieuwe Uitdaging

Ook tijdens de verhuizing: ik heb ontslag ingediend. Yup, nu al. In de laatste week van maart kwam er een mooie banenkans voorbij en in diezelfde week ben ik aangenomen voor een functie bij een grote zorgverzekeraar. Dit is meteen de reden waarom ik ook na de verhuizing nog niet heb geblogd. Voordat ik kon starten moest ik namelijk eerst mijn wft-diploma behalen. Behoorlijk wat leerwerk tussen de bedrijven door en ik kan met trots zeggen dat ik het examen heb afgerond met een 8! Toen ik het cijfer binnenkreeg viel er een last van mijn schouders: niet gehaald betekende namelijk wederom koos werkloos. Ik had immers mijn oude baan al opgezegd zodat ik tijd had voor de verhuizing en studeren.
Ik heb onwijs veel zin om aanstaande maandag te starten en voel gewoon dat deze baan veel beter bij mij past. Een salarisverhoging van 4 euro in het uur is natuurlijk ook mooi meegenomen!

 

bynisa.nl

Ook op bynisa.nl zijn er veranderingen.  Zo ben ik gestopt met de Facebookpagina, omdat ik het toch niet zo´n toevoeging vond hebben. Daarnaast wil ik mij eigenlijk focussen op één social media platform, en hier gaf ik al aan dat Instagram voor mij de voorkeur had. Volg je mij nog niet op Instagram en wil je meer achter de schermen zien? Klik dan hier!

Verder vind je nu iets nieuws op de blog: gastblogs! Eens in de zoveel tijd kun hier de belevenissen van andere ouders lezen. De gastblogs vind je onder het kopje jullie in het menu. Ier van Life With Her heeft het spits afgebeten. Haar positieve instelling is er één waar ik nog veel van kan leren! Wil jij ook een gastblog schrijven? Dat kan! Je kunt contact opnemen door te mailen naar contact@bynisa.nl of door het contactformulier in te vullen.

4 thoughts on “Smalltalk: #2 Feb-april 2019

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe woning en baan. Dat je daar nog lang en met enorm veel geluk kan wonen samen met je familie. ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top