Smalltalk: #1 Januari 2019

PersoonlijkLeave a Comment on Smalltalk: #1 Januari 2019

Smalltalk: #1 Januari 2019

Joe! Tijd voor wat smalltalk! In deze reeks houd ik jullie up to date over de kleine (en soms grote) gebeurtenissen in ons leven die niet naar voren komen in een eigen blogpost. Ook geef ik een update over eerder geplaatste blogs. Een kijkje in mijn dagelijkse leven dus!

 

Nieuwe baan!

Begin dit jaar werd mijn contract niet verlengd. Diezelfde week dat mijn contract afliep had ik alweer een sollicitatiegesprek achter de rug en kon ik eigenlijk direct beginnen. Ik had de laatste week van mijn contract vrij genomen en heb daar nog even twee weken aangeplakt. Sinds medio februari ben ik weer 32 uur per week aan het werk en ik vind het heerlijk! Het thuiszitten was prima om even rust te pakken, maar ik kwam er ook vrij vlot achter dat ik daar verder niet gelukkig van word. Mijn nieuwe baan is hartstikke tof en ook de collega’s zijn top. Ik werk niet enkel tijdens kantooruren, en daardoor hoeft Taha ook minder vaak naar de oppas. Win-win.

 

Hoe gaat het met de zindelijkheid?

Begin februari hebben wij zoals je hier kunt lezen de 3 day potty training gedaan. De eerste paar keer zonder alarm waren er nog een paar ongelukjes, maar dat wordt al steeds minder. Overdag wordt er nu helemaal geen gebruik meer gemaakt van luiers, ook niet tijdens de dutjes. Ik wacht nog even met de nachten totdat hij in de ochtend een droge luier heeft. We werken nog steeds met een beloningskaart en dat gaat helemaal prima. Ondanks wat felle kritieken op Facebook via Mamaplaats ben ik toch blij dat ik voor deze methode ben gegaan.

 

Ik ben tante geworden!

Op zaterdag 23 februari is mijn schoonzusje bevallen van een dochter en ben ik tante geworden! Taha is eindelijk niet meer de kleinste. Mijn nichtje is echt prachtig en alles gaat goed met haar en mijn schoonzusje. Als ik al die kleine teentjes en vingertjes zie dan begint het toch wel te kriebelen hoor..!

 

 

En verder?

Verder gaat er het één en ander veranderen op de blog. De frequentie van nieuwe blogs gaat van twee keer per week naar drie keer per week. Ook heeft de website een volledig nieuwe lay-out en ben ik aan het overwegen om af en toe gastbloggers te laten schrijven. Verder ben ik druk bezig met een tof project op te zetten wat jullie de komende maanden zeker nog gaan zien!  Tot slot twijfel ik of ik de Facebookpagina wil laten bestaan. Ik merk dat ik veel actiever ben op Instagram, en dit ook een veel prettiger platform vind qua communicatie. Ik denk er nog even over na.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top