Unboxing: Styletonebox Februari 2019

Beauty4 Reacties op Unboxing: Styletonebox Februari 2019

Unboxing: Styletonebox Februari 2019

Een nieuwe Styletone Box in de brievenbus vinden is altijd een feestje. De box van februari kwam op Valentijnsdag binnen, wat het nóg leuker maakte! Waar de vorige box draaide om verzorging en herstel, draait deze box om make-up, make-up en nog meer make-up. Het thema van deze box is keep it classy en alleen al de verpakkingen geven een classy gevoel. Met een goede dosis shimmer, de juiste klassieke kleuren en de mogelijkheden die deze producten bieden heb je binnen no time een classy look voor elkaar!

 

Merken in deze box: Uoga Uoga, Avril, Bellapiere, Lord & Berry, Figs & Rouge
Waarde februaribox: €95,95

 

Uoga Uoga Highlighter

Uoga Uoga Hightlighter

 

Deze highlighter van Uoga Uoga is precies de highlighter die ik zoek! Heel subtiel en naturel, waardoor je een natuurlijke glans creëert. Hij is ook heel fijn te gebruiken op het ooglid om je er minder vermoeid uit te laten zien. Laat ik dat nou net kunnen gebruiken met de gebroken nachten veroorzaakt door mijn lieftallige terrorpeuter. Wat ik ook erg fijn vind is dat het een soort wax is en geen poeder. Hierdoor heb je geen last van highlighter die op allerlei plekken terecht komt waar je het niet hebben wil. De highlighter van Uoga Uoga is 100% natuurlijk, parabenen- en dierproefvrij. Ook heeft de highlighter een cosmos certificering. Aanrader!

Uoga Uoga Moon Path Highlighter • Adviesprijs €14.95

 

Avril Nailpolish

avril nagellak

 

Rode nagellak, classier kan bijna niet. Niet alleen is deze nagellak parabenen- en dierproefvrij, hij is ook nog eens vegan. De nagellak blijft minder lang mooi zitten in vergelijking tot chemische nagellak, maar zeker een dag of 3. Persoonlijk teken ik daarvoor, want hierdoor smeer ik geen zooi op mijn toch al redelijk broze nagels. Voor een mooi resultaat gebruik je een base- en topcoat en breng je twee laagjes nagellak aan.

Avril Nailpolish Rouge Opéra n°19• Adviesprijs €3

 

Bellapierre Metallic Lip Crème

bellapierre lipcreme

Va-va-voom! Metallic op je lippen! Ik ga niet  liegen, toen ik deze uit de box haalde dacht ik echt dit is niks voor mij. Ik kreeg volledige flashbacks naar de discolippen uit de jaren 90. Gelukkig is dit niet zo, hij is prachtig! Toegegeven, ik gebruik een héél dun laagje waardoor je een soort romantische, shiny nudelook krijgt. Hij is echt onwijs smudgeproof en blijft zeker uren zitten zonder dat je hoeft bij te werken. Wat ik wel een nadeel vind is dat mijn lippen lang blijven plakken: het drogen duurt enorm lang. De lipcrème is parabenen- en dierproefvrij.

Bellapierre Kis Proof Lip Crème – Miami Glam • Adviesprijs €20

 

Lord & Berry Mascara

Lord & Berry belooft mij met deze mascara veel lengte en een mooie krul. Ik heb ontzettend korte wimpers, dus elke mascara die het voor elkaar krijgt mijn wimpers te liften is voor mij een winnaar. De belofte komt Lord & Berry na: mijn wimpers lijken een keer zo lang. Wel gebruik ik nog een laagje andere mascara voor volume. Daarnaast zorgt de mascara dankzij voedende ingrediënten dat mijn wimpers extra verzorgt worden en voorkomt hij uitdroging. De mascara breng je heel fijn aan met de siliconen borstel en hij klontert niet. Ook niet geheel onbelangrijk: aan het eind van de dag geen panda-look! De mascara van Lord & Berry is vegan en dierproefvrij.

Lord & Berry Alchimia High Performance Mascara • Adviesprijs €23

 

Figs & Rouge Brightening Primer

Before anything else: kunnen we het even hebben over de verpakking van deze primer? Hoe mooi is de typografie en hoe chic ziet deze eruit?! Toen ik de primer voor het eerst uitprobeerde schrok ik van de kleur.Wat brons! Wanneer je hem aanbrengt is dat (gelukkig) niet meer het geval. Hij is niet plakkerig en droogt mooi snel. Het resultaat is een egale teint met natuurlijke glans. Dankzij onder andere vitamine B5 heeft de primer een verjongend effect op de huid. Dit is voor mij oprecht de fijnste primer die ik tot nu toe heb gebruikt en ik baal als een stekker dat hij overal niet op voorraad is. De primer is vegan en parabenen- en dierproefvrij.

Figs & Rouge Hydra-Prime Light Reflective Brightening Primer & Illuminator • Adviesprijs €35

 

styletone beautybox

 

Over Styletone

De StyleTone beautybox is een maandelijkse beautybox. De inhoud van de box wisselt iedere maand, maar bevat altijd minimaal 5 full size beautyproducten. Deze producten zijn vooral make-up producten, aangevuld met hier en daar een skin of haircare product. De box wordt gevuld met merken en producten over de hele wereld en je zal nooit twee keer hetzelfde product in jouw box vinden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar: 3 maanden, 12 maanden of onbeperkt. Ook kun je de box eenmalig los bestellen. Wil jij ook zo’n toffe box? Klik dan hier.


Benieuwd naar de andere beautyboxen van 2019?
Styletone Box Januari
Styletone Box Maart
Goodiebox Mei
Goodiebox Juni
Goodiebox Juli
Goodiebox Augustus

 

4 thoughts on “Unboxing: Styletonebox Februari 2019

  1. Wat leuk dat je jezelf elke maand op deze manier verwend! Helemaal top dat het dan ook nog fijne producten zijn! Mijn ervaring is dat de producten in een box vaak net niet doen wat je ervan verwacht. Ik bestel het daarom ook eigenlijk nooit en ga liever naar de winkel om advies te vragen en te proberen.

    1. Eigenlijk doe ik dat ook wel hoor, de boxen zijn echt een soort van aanvulling om nieuwe producten en merken te ontdekken die ik anders niet zo 1-2-3 zou aanschaffen. Ik moet zeggen dat ik een aantal merken nu eigenlijk wel in mijn vaste ”assortiment” heb zitten dankzij de beautyboxen :) Sommige boxen passen de box ook aan op jouw kenmerken, wat eigenlijk wel vaak heel goed gaat. Als iets echt niets voor mij is geef ik het weg. Voor het geld hoef ik het niet te laten haha!

  2. Ik zelf heb nog nooit zo’n box besteld, het lijkt me best leuk om een keer te bestellen. Ik zelf was meteen weg van de lipcreme kleur. Zelf vind ik het ook niet echt heel fijn als het te nat blijft.

    1. Dat vind ik zo fijn aan de boxen van Styletone, deze kun je ook los bestellen in plaats van een maandelijks abonnement! Als je nieuwsgierig bent naar andere boxen: vanaf april ga ik een andere leverancier testen :)
      De lipcreme is echt top! Als ik hem dikker opdoe heeft hij bij mij wel een vrij hoog Trailertrash Barbie gehalte, dus ik houdt hem een beetje subtiel haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top