Over

Nisa & Taha

Van festivals, stappen, drankjes en feesten naar luiers, speentjes, papjes en Duplo. De eerste van mijn vrienden met een kindje, voorzichtig manoeuvrerend door het mijnenveld dat ouderschap heet. Dat ben ik, Nisa (’91).  Ik ben moeder van het allerleukste jongetje ter wereld, Taha (’16) en ondanks dat ik soms gillend gek word zou ik het voor geen goud willen missen.  

Zelf ben ik fervent Netflix fan, eeuwig aan de lijn,  verslaafd aan Knowable lijstjes & stikjaloers op alle moeders met een perfecte Instagramfeed. In mijn dagelijks leven werk ik bij een grote verzekeraar en ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen om te leren. 

Taha is voornamelijk fan van auto’s, boekjes lezen, knuffelen, treinen en Paw Patrol kijken. Momenteel heeft hij vooral heel erg zin om naar school te gaan. Hij spendeert veel tijd met zijn oma en heeft het erg naar zijn zin op de kinderopvang. Zijn favoriete YouTube Kids kanaal is op dit moment Babybus.

 

over nisa

 

Over bynisa.nl

Aangezien mijn kindloze vrienden een beetje moe werden van mijn geratel over het ouderschap besloot ik mijn heil elders te zoeken. Zo kwam ik in de wereld van mamablogs terecht en uiteindelijk heb ik besloten zelf een blog te starten. Sinds november 2018 blog ik hier over het moederschap en lifestyle gerelateerde onderwerpen. Hierbij kun je denken aan beauty, lichaam & geest, entertainment en recepten. Kortom: bynisa.nl is een blog over alles wat in het leven van een moeder speelt en waar ik met veel plezier mijn ervaringen deel met jullie.

Ik vind het leuk om jouw ervaringen en tips te horen. Wees dus niet bang om een reactie achter te laten! Veel plezier op mijn blog!

X

P.S. Je kunt mij ook vinden op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top