Review: Ockyz sweakers + win!

HebbenLeave a Comment on Review: Ockyz sweakers + win!

Review: Ockyz sweakers + win!

Een tijdje terug ben ik benaderd door Ockyz om de Sweakers uit te proberen: hippe zwemsokjes om glijpartijen te voorkomen. Met de zomer in aantocht en warme dagen bij het zwembad zag ik dit product wel zitten! Benieuwd of Sweakers echt zo fijn zijn en hun populariteit eer aan doen? Lees dan snel verder!

 

Veilig in én om het zwembad

Wanneer we denken aan de veiligheid van onze kroost bij het zwemmen komen vooral zwembandjes en een zwemdiploma ter sprake. Maar wist je dat van de meer dan 200.000 ongelukken rondom Europese zwembaden meer dan de helft wordt veroorzaakt door uitglijden? Vooral kinderen zijn vaak het slachtoffer van glibberige valpartijen. Best gek dus dat we ons veel minder bezig houden met ongelukken buiten het water: veel verder dan “rustig lopen langs het zwembad!” komen we eigenlijk niet.

Natuurlijk zijn er wel zwemschoenen. Je weet wel, van die sandalen van plastic die nooit echt lekker zitten of helemaal afgedichte zwemschoenen die niet echt vrij voelen. De Sweakers van Ockyz zijn wat dat betreft een welkome verandering! De Sweakers zijn echte zwemsokken, ze vormen zich als een sok om de voet heen waardoor er geen wrijving en irritatie kan ontstaan. Doordat de voorkant van de Sweakers open is en de tenen vrij kunnen bewegen is er veel meer balans en gevoel dan bij zwemschoenen. De antislip is lekker dik en zorgt voor veel grip op natte oppervlakten. Dankzij Sweakers hoeven ouders zich geen zorgen meer te maken over uitglijden en zitten ze zelf ook met meer plezier in het zwembad.

 

ockyz, sweakers, antislip, veilig, zwemsokken

 

The verdict

Niet alleen rondom het zwembad zijn de Sweakers van Ockyz fijn, ook in de badkamer zijn ze enorm handig. Taha gaat al heel lang niet meer in bad maar onder de douche, en dan zij de Sweakers een fijne uitkomst om uitglijden te voorkomen. Al met al ben ik heel erg tevreden over de Sweakers! De afgelopen maand heb ik ze bijna dagelijks gebruikt (ook dus met douchen) en ze zijn nog als nieuw. Enorm slijtvast dus, zelfs na gebruik op de tegels in de tuin! Het aantrekken vergt wel even een handigheidje, en daar begon Taha wel even tegen te stribbelen. Eenmaal aan wilde hij ze absoluut niet meer uit!

De Sweakers van vind je op ockyz.com en zijn in verschillende dessins verkrijgbaar. Je hebt al een paar in huis voor €14,95! Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat de Sweakers 3 maten meegaan. Samen met de slijtvaste eigenschap zorgt dit voor een goede investering voor de veiligheid van jouw kleintje. Het allermooiste? Jij kunt een paar winnen! Kijk voor de spelregels om mee te doen bij deze Insta post. Deze winactie is gesloten

 


Deze review is tot stand gekomen via een samenwerking. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top