Netflix Favorites: #3 Het lange wachten is eindelijk beloond

EntertainmentLeave a Comment on Netflix Favorites: #3 Het lange wachten is eindelijk beloond

Netflix Favorites: #3 Het lange wachten is eindelijk beloond

Mijn liefde voor Netflix is groot. Het gaat zelfs zover dat wij ons televisie abonnement hebben afgezegd en uitsluitend gebruik maken van Netflix en de Kodibox. Omdat ik graag mijn Netflix liefde deel met jullie: mijn deze-moeten-jullie-echt-even-kijken-reeks! In deze post: eindelijk de vervolgseizoenen van mijn favoseries!

 

 La Casa De Papel – Season 3

 

Voor wie nog niet is begonnen aan La Casa De Papel, doe het nu! Wat een topserie is dit zeg. Na lang wachten is eingelijk seizoen drie beschikbaar op Netflix en ik ben nog nooit zo snel door een seizoen gebinged als tijdens dit seizoen. Ik had mijzelf nog zo beloofd niet meer dan één aflevering per dag te kijken..
In dit derde seizoen van Casa gaat het kat en muis spelletje tussen de groep en de staat een stap verder en het blijkt dat niet alleen El Profesor briljante plannen kan smeden.. Bereid je voor op een seizoen vol mindfucks, huh momenten, een nog grotere ergernis aan Tokio een een schokkende seizoensfinale!

 

Orange Is The New Black – Season 7

 

De dag die je wist dat zou komen: de release van het aller-aller-allerlaatste seizoen van Orange Is The New Black. 6 seizoenen lang hebben we het wel een wee gezien van onze jumpsuit vriendinnen en het is nu echt tijd om afscheid te nemen. Ik erger mij tijdens seizoen nog even hard aan Piper als dat ik deed in seizoen 1, maar seizoen 7 heeft verrassende wendingen. Ook speelt dit seizoen goed in op het huidige politieke klimaat in de VS (hallo immigratiedienst) en gebeuren er dingen waarvan ik echt dacht “why!”.  Het is jammer dat OITNB is afgelopen, maar het afsluitende seizoen geeft geen bittere nasmaak zoals het laatste seizoen van GOT dat deed.

 

Suits – Season 7 part 1

Eindelijk een nieuw seizoen van Suits, of nouja, seizoen. Netflix heeft weer een half seizoen online gezet, maar dat zijn toch weer 12 aflevering van het leukste advocatenkantoor in televisieland. Vorig seizoen hebben we natuurlijk gezien dat het een en ander is veranderd in de samenstelling van Pearson, Specter & Litt en in dit seizoen zien we welke gevolgen dit heeft voor het kantoor. De andere kantoren ruiken bloed en denken het wankelende kantoor om te laten kunnen vallen. Blijft Pearson, Specter & Litt overeind of is het afgelopen met Harvey, Mike en Louis?

 

13 Reasons Why – Seizoen 3

 

Hij staat nog niet online op Netflix, maar deze maand komt eindelijk het derde seizoen van 13 Reasons Why beschikbaar! Deze Pretty Little Liars achtige trailer beloofd veel geheimen, bizarre situaties en waarschijnlijk genoeg messteken in elkaars rug om voor veel drama te zorgen. Daarnaast: wat is er gebeurd met Bryce?! Seizoen drie speelt zich 8 maanden na seizoen 2 af en is een één na laatste seizoen van de serie. Vanaf 23 augustus kun je je weer onderdompelen in de geheimen en drama’s van Liberty High!

 

 


Eerdere Netflix Favorites

Netflix • Favorites #1
Netflix • Favorites #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top