Netflix Favorites: #1 moord, festivals & vibrators

EntertainmentLeave a Comment on Netflix Favorites: #1 moord, festivals & vibrators

Netflix Favorites: #1 moord, festivals & vibrators

Mijn liefde voor Netflix is groot. Het gaat zelfs zover dat wij ons televisie abonnement hebben afgezegd, en uitsluitend gebruik maken van Netflix en internet TV.  Omdat ik graag mijn Netflix liefde deel met jullie: mijn deze-moeten-jullie-echt-even-kijken-reeks!

 

1. Fyre

 

Ken je die grap van rijke millennials die naar een exclusief festival op de Bahama’s gingen? Nou die gingen dus niet. Een compleet uit de hand gelopen droom van meestermanipulator William (Billy) McFarland met honderden slachtoffers tot gevolg.  In deze Netflix original documentaire zie je de droom, het verval, bizarre anekdotes en wordt er antwoord gegeven op de prangende vraag: hoe heeft dit in hemelsnaam kunnen gebeuren?

 

2. Grace & Frankie

 

Mocht je nog niet begonnen zijn aan Grace & Frankie, doe het dan nu. Deze hilarische serie met Jane Fonda over twee totaal verschillende oudere vrouwen is zeker de moeite waard. Wanneer de echtgenoten van Grace & Frankie gezamenlijk uit de kast komen én een jarenlange affaire opbiechten zijn de dames aan elkaar gebonden in de chaos na hun scheidingen. Een onverwachte vriendschap ontstaat en de serie snijdt tal van serieuze onderwerpen aan zonder het zwaar te maken. Seizoen 5 staat nu op Netflix, en I promise, het stelt je niet teleur.

 

3. American Crime Story: The Assassination Of Gianni Versace


 

Na het succes van The People vs. O.J. Simpson komt American Crime Story met het tweede deel: The Assassination of Gianni Versace. In deze boeiende serie gebaseerd op de bestseller van journaliste Maureen Orth zien wij meer over mysterie rond de moord op Giovanni Versace en leren we de sociopaat Andrew Cunningham beter kennen. De serie zoomt in op Cunningham en al zijn slachtoffers, en vormt daarmee een boeiend verhaal over de man achter de moord.

 

4. How To Get Away With Murder

 

Professor in strafrecht Annalise Keating selecteert elk jaar een groep beste studenten die mee mogen werken aan zaken op haar advocatenkantoor. Dankzij een bizarre moord raakt het leven van Annalise en haar studenten zo met elkaar verstrengeld dat zij totaal afhankelijk worden van elkaar. How To Get Away With Murder is verrassend met zijn plotwendingen en vereist behoorlijk wat oplettendheid. Vanaf seizoen 1 ben ik al verslaafd en inmiddels staat seizoen 4 online.

 


Welke Netflix serie of film vind jij een absolute aanrader?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top