Mama Musthave | Mom´s One Line A Day Memoryboek

Ben jij ook zo´n moeder die graag van alles bewaard van haar kind, maar vervolgens niet veel tijd heeft om het allemaal in te plakken en bij te houden? I got you girl: met Mom´s One Line A Day memoryboek heb je een supertof dagboek die je 5 (!) jaar lang kunt bijhouden om juist die kleine (of grote) herinneringen vast te leggen. Let wel: je hebt ruimte voor 1 á 2 zinnen, perfect om de kleine belevenissen bij te houden die anders zouden wegzakken!

 

Mom´s One Line A Day memoryboek

 

Memoryboek voor drukke moeders

Soms zie ik online onwijs gave scrapbooks van moeders en denk ik er wel eens aan om ook zoiets te maken. Dan bedenk ik mij weer dat ik daar a) waarschijnlijk niet aan toe kom en b) het niet strak genoeg vind waardoor ik telkens opnieuw zou beginnen. Superjammer, want met dit soort boeken kun je natuurlijk alle kleine (en grote) belevenissen bewaren om ze niet te laten wegzakken in je geheugen. Toen zag ik daar Mom´s One Line A Day, een perfect klein dagboekje waar je vijf jaar lang elke dag kleine herinneringen kunt bewaren. Te leuk om de ontwikkeling van jouw kindje, maar ook  jouw ontwikkeling als moeder, later terug te kunnen zien!

Het dagboek is een handzaam hardcover boekje, iets groter dan A6 formaat. Het heeft 365 bladzijden met een gouden randje en een gouden leeslint wat het net die extra touch geeft. De lay-out is eenvoudig: alle bladzijden hebben dezelfde indeling van een datum met 5 vakken. De bedoeling is om te beginnen in het bovenste vakje en zo elk jaar een vakje lager te schrijven. Het maakt niet uit op welke dag je begint, wel zo prettig als je hem zoals ik later in het jaar ontdekt. Achterin het boekje heb je ruimte voor belangrijke data´s zodat je die makkelijk terug kunt vinden.

 

Voor jou of als cadeau

Met een paar minuten per dag leg je een leuke dag, een grappige uitspraak, een belangrijke gebeurtenis of iets kleins over het moederschap vast. Kortom: Mom´s One Line A Day is een perfect handzaam dagboekje om de herinneringen van het moederschap vast te leggen wat je later met veel plezier terug kunt lezen. Leuk voor jouwzelf, maar ook erg leuk als kraamcadeau! Mom´s One Line A Day is er in een roze of  blauwe uitvoering en onder andere te bestellen op bol.com (€13,79, roze).

 

Mom´s One Line A Day Detail

Fotocredits: Blovedblog

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.