Mama Musthave | Land Mommy & Baby Bag

Deze luiertas heb ik inmiddels al meer dan een jaar in mijn bezit, en nog steeds met veel liefde in gebruik. Na verschillende luiertassen te hebben gebruikt staat de Mommy & Baby Bag van Land nog steeds met stipt op nummer 1. In deze blogpost lees je wat deze luiertas zo fijn maakt!

Stijlvolle, praktische & budgetvriendelijke luiertas

De Mommy & Baby Bag van Land is absoluut mijn favoriete luiertas. Voordat ik de tas in mijn bezit had gebruikte ik een luiertas met schouderhengsel. Dit leek mij wel praktisch omdat ik de tas dan fijn aan de kinderwagen kon hangen.  Dat was zeker handig. Minder handig was de tas om mijn schouder hebben hangen en constant die tas in de weg hebben zwiepen wanneer ik achter Taha aan moest vangen. Om over het gegraai in de tas op zoek naar dat ene kleine ieniemienie speentje maar te zwijgen. Toen vond ik online deze tas van Land. Naast dat ik hem er oprecht erg mooi uit vind zien vielen vooral de praktische indeling én prijsklasse mij op: voor slechts €30 is het afgelopen met het gegraai en gezwaai!

 

Ruimtelijk en overzichtelijk

De luiertas is met zijn hoogte van 42 centimeter niet een van de kleintjes en is met zijn 700 gram lekker licht. Nou is dat niet bepaald een overbodige luxe. Toen Taha echt nog een kleine baby was nam ik soms wel een halve inboedel mee als ik met hem op stap ging. De tas heeft voldoende ruimte voor extra kleertjes, dekentjes, flesjes, voeding en speelgoed. De Land Mommy & Baby Bag is uitgerust met maar liefst 15 verschillende vakken die ook nog eens op meerdere manieren toegankelijk zijn dat ondanks zijn grootte alles makkelijk terug te vinden is.

In de binnenkant van de tas vind je een groot hoofdvak dat, heel handig, ook een extra toegang heeft via de achterkant. Verder zitten aan de binnenzijden aan elke zijde extra opbergvakken met elastieken bovenrand zodat je alles snel en gemakkelijk kan ordenen en terugvinden. Over de vakken aan de buitenkant van de tas is ook goed nagedacht. Het voorvak bevat drie thermos houders voor flessen en een waterdicht vak voor bijvoorbeeld natte kleertjes. Aan de achterkant zit een anti-diefstalvak voor bijvoorbeeld je telefoon en portemonnee, wanneer de tas op je rug zit kan niemand hierbij. Aan de zijkanten van de tas zitten nog twee ruime opbergvakken, waarvan één speciaal voor snoetendoekjes of tissues. Het is bijna een survivalkit voor nieuwbakken moeders.

De tas is waterafstotend en voelt ontzettend stevig aan. Na een jaar is er nog geen slijtage aan de schouderbanden en de tas zelf ziet er ook nog uit als nieuw. Inmiddels fungeert de tas hier trouwens ook als reistas, boodschappentas, cameratas en werktas. Ik zit er zelfs aan te denken om er één extra aan te schaffen in een andere kleur, zo praktisch vind ik hem.

 

Hebben?

De Land Mommy & Baby Bag is in diverse kleuren en prints te koop op onder andere Amazon en AliExpress. Prijzen variëren tussen de €25-€35 euro afhankelijk van de kleur en print. Ook op Wish is de tas te bestellen. Het is bekend dat de levertijd van deze shops lang is, maar ik beloof je dat hij het wachten waard is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.