Disclaimer

Copyright

Alle teksten en beeldmateriaal op de website bynisa.nl zijn eigendom van bynisa.nl, tenzij anders aangegeven. Gepubliceerde teksten en/of beeldmateriaal mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd. Er is op voorhand toestemming tot het kopiëren van de inhoud van bynisa.nl wanneer een duidelijke bronvermelding wordt geplaatst. Het delen van gepubliceerde artikelen door het plaatsen van de link of het gebruik maken van deelknoppen is uiteraard toegestaan.

Aansprakelijkheid

De blogs op bynisa.nl worden zorgvuldig geschreven als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website.  Dit garandeert niet dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op geen enkele manier rechten worden ontleent. Verder aanvaardt bynisa.nl geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet.

Voorwaarden winacties

Winnaars van een winactie worden willekeurig getrokken door middel van loting en ontvangen persoonlijk bericht via e-mail. Indien de winnaar niet binnen 48 uur reageert op de mail wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Hierop kan geen uitzondering worden gemaakt. Bij deelname aan een winactie ga je ermee akkoord dat de winnaar bekend wordt gemaakt op Instagram en/of Facebook. 

Samenwerkingen

Sommige artikelen zijn ontstaan uit samenwerkingen. Soms betekent dit dat er links in het artikel staan waarover ik een kleine commissie krijg.Het kan ook zijn dat ik een product gratis heb ontvangen om te reviewen. Dit komt altijd naar voren in het artikel. De reviews zijn altijd vanuit eigen ervaring geschreven: samenwerkingen waarbij de tekst vooraf wordt aangeleverd, en waar ik dus niet zelf volledig achtersta, worden niet aangegaan. In het geval van samenwerking zal er altijd onderaan het artikel worden vermeld dat het artikel tot stand is gekomen via een samenwerking, en of er affiliate links in staan.

Linkpizza

bynisa.nl is gekoppeld met LinkPizza, een platform waar merken en influencers kunnen worden gekoppeld. Naast soms ontstane samenwerkingen kan LinkPizza ook geautomatiseerd affiliate-links genereren. Wanneer er links van LinkPizza in het artikel te vinden zijn is dit vermeld onderaan het artikel.

Vragen

Voor vragen kan er per email contact op worden genomen door te mailen naar contact@bynisa.nl of door het contactformulier in te vullen.