Unboxing: Styletonebox Januari 2019

BeautyLeave a Comment on Unboxing: Styletonebox Januari 2019

Unboxing: Styletonebox Januari 2019

De decemberdrukte ligt alweer ruim twee weken achter ons, en jeetje, wat was ik toe aan de rust en regelmaat die januari met zich meebrengt. Het is tijd om weer even op te laden en te herstellen van alle drukte. Dat vonden het team van Styletone ook, want de januaribox met het thema Fresh Start  bestaat vooral uit verzorgende producten die je huid rust geven en laten herstellen.

 

The Box

Merken in deze box: Seacret, Seraphine Botanicals, Kocostar, Bang Beauty, Dr. Botanicals.
Waarde januaribox: €71,69

 

Dr. Botanicals  Sleeping Mask

 

Dit vegan hydraterende slaapmasker van Dr. Botanicals zit vol antioxidanten om de huid te herstellen wat voor een mooie glow moet zorgen. Nu weten we allemaal wel hoe kort de nachten van een gemiddelde moeder zijn, dus dit product was meer dan welkom. Sinds de levering van de box heb ik het masker tweemaal gebruikt, en ik ben hier onwijs blij mee. Het masker smeert heel erg prettig uit, als een dikke nachtcrème, en ruikt lekker fris. Na gebruik van het masker voelde mijn huid erg zacht aan en zat er een gezonde gloed op mijn gezicht. Heel erg welkom voor iemand die er snel ¨grauw¨ uitziet.

Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask • Adviesprijs €13

 

Kocostar Princess Eye Patches

 

Patches tegen een gestreste, vermoeide huid? Hear, hear! De huid onder mijn ogen is enorm dun, waardoor ik al-tijd enorme blauwe kringen heb. Samen met de koude wind in de winter betekent dit een grauwe, droge huid. De patches van Kocostar blijven erg goed op hun plek zitten en hebben een verkoelende en verzachtende werking. Na twintig minuten was mijn huid meteen niet meer droog en waren zelfs de donkere kringen iets verminderd! Deze patches ga ik zeker zelf nog aanschaffen, en ik ben heel gelukkig met het feit dat er twee paar in de box zaten!

Kocostar Princess Eye Patches • Adviesprijs €2,95

 

Seacret Spa Body Mud 100g

 

Dit is typisch een product dat ik zelf nooit zou aanschaffen. Niet dat ik het niet fijn vind hoor, maar mijn appartement is niet het meeste ideale voor een body mud (waar moet ik in godsnaam relaxen met mijn hele lichaam onder de modder?). Helaas ben ik vanwege bovenstaande reden ook nog niet in de gelegenheid geweest om dit product uit te proberen. Ik denk dat ik het masker even bewaar als ik mijzelf een ¨spadagje¨ gun bij mijn ouderlijk huis, na een lekker lang bad.

Seacret Spa Mineral-Rich Body Mud 400g • Adviesprijs €54,95

 

Bang Beauty Eyeliner

 

Liners, ik kan er niet mee omgaan. Ja, fineliners, maar daar houdt het wel mee op. Zo blij was ik dat er een waterproof  eyeliner in de box zat dat in principe een fineliner is voor mijn oog! Het aanbrengen van mijn wing met deze eyeliner ging iets stugger dan ik had verwacht, en ook is de kleur iets minder diepzwart dan gehoopt. Wel blijft de eyeliner echt de hele dag mooi zitten, en zelfs na het douchen zat mijn wing nog op zijn plek! Dat waterproof zit wel goed!

Bang Beauty Felt Tip Precise Eyeliner • Adviesprijs €20

 

Seraphine Botanicals Brush

 

In de januariboxen waren drie verschillende brushes van Seraphine Botanicals te vinden: contour, blush + highlight en buff+ blend. Mijn box bevatte de buff + blend brush, en aangezien ik maar niet met beauty blenders overweg kan kon ik deze net goed gebruiken. De brushes van Seraphine Botanicals zijn 100% cruelty free en vegan met een 100% recyclebaar handvat. De brush blend heel erg fijn en laat geen strepen of lijnen achter. Mijn foundation heb ik nog nooit zo snel aangebracht, dus deze brush wordt zeker mijn go to vanaf nu!

Seraphine Botanicals Buff + Blend Brush• Adviesprijs €22

 

styletone beautybox

 

Over Styletone

De StyleTone beautybox is een maandelijkse beautybox. De inhoud van de box wisselt iedere maand, maar bevat altijd minimaal 5 full size beautyproducten. Deze producten zijn vooral make-up producten, aangevuld met hier en daar een skin of haircare product. De box wordt gevuld met merken en producten over de hele wereld en je zal nooit twee keer hetzelfde product in jouw box vinden. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar: 3 maanden, 12 maanden of onbeperkt. Ook kun je de box eenmalig los bestellen. Wil jij ook zo’n toffe box? Klik dan hier.


Benieuwd naar de andere beautyboxen van 2019?
Styletonebox Februari
Styletonebox Maart
Goodiebox Mei
Goodiebox Juni
Goodiebox Juli
Goodiebox Augustus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top